Home
Products
+ Family Key Logger

+ Home Keylogger

+ TCP Logger

+ Windows Hider Pro
   + Download
   + Register
   + Screenshots
   + Testimonials

+ Free Utilities

+ Web Log Analyzer

+ Hard S.M.A.R.T.

+ Serial port monitor

Ordering
+ TCP Logger

+ Windows Hider Pro
Other
+ Download page

+ Technical support

+ PAD files

+ Spy software

+ Child Safety

+ Other links
News
Subscribe to our news:


keystroke recorder
keylogger
spy software
spy ware
Våra produkter : Windows Hider Pro

 Windows Hider Pro, v1.42
Click here to see screenshots...    Windows Hider Pro låter dig gömma specificerade grupper av fönster genom ett enkelt tryck på en snabbtangent eller en kombination av sådana. Möjlighet finns att specificera önskade snabbtangenter eller fönster som skall gömmas. Dessutom kan programmet ställas in så att det startar varje gång Windows startar. Programmet fungerar i undangömt läge vilket innebär att dess existens kan döljas för vissa användare. Genom att trycka på den specificerade snabbtangenten får man upp ett dialogfönster där man kan konfigurera snabbtangenter eller addera fler fönster till listan över dem som skall gömmas. Detta program är mycket användbart när man behöver gömma flera fönster snabbt (till exempel när chefen inspekterar ditt kontor). Dessutom är det väldigt användbart när man jobbar online, då användaren genom att klicka på en tangent kan gömma ett eller flera Explorer-fönster för att jobba i ett annat program. Genom att sedan trycka på en annan snabbknapp återställer man de gömda fönstren.
OS: Windows 95, 98, ME, NT 4.0, 2000, XP.

[ Ladda ner detta program | Registrera ($19) | Hur ser det ut? ]
[ Se vad andra tycker om detta program ]

Huvudargument för Windows Hider Pro
 • Programmets storlek. Det finns inget liknande! Orsaken till det ligger i programmets ursprung - det skrevs i Pure Win32 API. Att skriva programmet i Pure Win32 API tog mycket längre tid än att tillverka vanliga program men i slutändan var det mödan värd! Detta program tar ingen processorkraft och inte heller upptar det något minne (dessa är så små att de oftast ej kan räknas). Det är därför programmet arbetar så snabbt.

 • Man behöver inte gå igenom åtskilliga Wizards eller konfigurations menyer för att använda sig av programmet, allting är enkelt, snabbt och behändigt. Konfigurationsexemplet som skeppas med programmet ger användaren tillräcklig information om hur programmet fungerar och hur det skall konfigureras.

 • För det mesta arbetar programmet i undangömt läge och är inte synligt för någon.
 • Det tar mindre än en sekund att gömma undan fönster tack vare att man bara behöver trycka på en snabbtangent till skillnad från att lokalisera och trycka på flera tangenter.

 • Man har möjlighet att inkludera hela grupper av fönster genom att inkludera delar av fönstertitlar som är gemensamma för alla fönster.

  När kan detta program användas? När kan Du behöva det?
 • Tänk dig att du har flera Internet Explorer-fönster öppna samtidigt och att du samtidigt behöver använda dig utav ett annat program. Det kommer ej vara enkelt då hela skrivbordet är fyllt med Explorer-fönster. Du trycker på snabbtangenten CTRL+F12 (default) och plötsligt finns det inga Explorer-fönster synliga på skrivbordet längre. Nu är det fritt fram att starta det andra programmet. Sedan, när du är klar med det, trycker du på en annan snabbtangent (CTRL+F10) vilket gör Explorer-fönsterna synliga igen.

 • Vad händer om du vill använda förbjudna program, som chatprogram eller spel, på ditt jobb? Vårt program löser även detta problem! Så fort du ser din chef trycker du på en snabbtangent vilket gömmer de förbjudna programmen UTAN att du tappar information!

 • Onödiga fönster som behöver stängas och öppnas hela tiden är inte längre några problem.

  Det finns andra program som liknar Windows Hider Pro men vi kan garantera Er att vårt program är det bästa. Till exempel finns det ett annat liknande program på marknaden som heter BossKey (boss-key.com). Nedan följer en sammanställning av våra fördelar jämtemot BossKey och andra liknande program:

 • Windows Hider Pro kostar endast $9 medan BossKey kostar $15
 • Windows Hider Pro har en storlek av 53 kB medan BossKey, enligt dess officiella website (13/2 2002) är 298 kB stort.
 • Windows Hider Pro upptar mindre minne och processorkraft än något annat liknande program.
 • Du kan specificera vilka fönster som skall gömmas med Windows Hider Pro. Detta kan du inte göra med BossKey.
 • Du kan specificera vilka fönster som skall stängas med Windows Hider Pro men inte med BossKey.
 • Du har möjlighet att specificera separata snabbtangenter för att gömma program, stänga program samt göra program synliga igen. Väljer du BossKey istället kan du endast använda dig av en snabbtangent för att gömma program och göra dem synliga igen.

  Så varför inte ta det smarta beslutet och välja Windows Hider Pro, vilket erbjuder högsta kvalitet till ett mycket förmånligt pris!

  Systemkrav
  80kb ledigt hårddiskutrymme, 8mb RAM

  Till nästa version:
  Ny funktion: att kunna gömma från task-listan (endast för Win9x system)

  Want to quick hide programs / hide windows / hide desktop?

 • Copyright © 2002 KMiNT21 Software, Inc. All rights reserved.
  SpyArsenal.com - spy software: Home Keylogger, Family Key Logger.